Wednesday, October 2, 2013

REVIEW: PHANTASEE DIVA CHOCO CONTACT LENS

Pernah waktu zaman diploma dulu, farah sangat-sangat gilakan contact lens. Rajin jugak beli contact lens secara online. Yela, dulu memang famous bisnes contact lens secara online. Seingat farah, farah pernah beli warna grey & purple. So, beberapa bulan yang lepas ada satu website Glasses Online, berminat nak bagi secara free pada farah. Saya pun why not kita accept je kan. Free kan. Haha.

STEP
1) Terima emel dari Glasses Online
2) Pilih contact lens dari website www.glassesonline.com.my mengikut citarasa sendiri
3) Pilih & seterusnya Glasses Online akan courier contact lens tersebut


Phantasee Diva Choco 
Quaterly wear 
Less power


Firstly, agak kekok farah nak pakai contact lens balik sebab dah beberapa tahun tak pakai & suka sangat dengan warna yang farah pilih. Saja menggatal nak try warna coklat pulak. Hehe.

Servis glasses online memang bagus & teliti. Mula-mula memang agak susah nak pilih contact lens yang takde power, rupanya system down & glasses online perbaiki sistem dengan cepat. Hari seterusnya farah pilih brand & warna yang farah suka lepas tu cepat je dorang balas emel. Kalau korang berminat, korang boleh direct ke link www.glassesonline.com.my 




Banyak brand yang korang boleh pilih. Oh ya, bukan contact lens je yang ada, branded sunglasses pun ada! Macam-macam yang korang boleh shopping. Happy shopping! ^^

Facebook Page: https://www.facebook.com/glassesonline.com.my

3 comments:

Thank you for reading