Sunday, December 22, 2013

MY FIRST EXPERIENCE WITH BANI & CO - PALAZZO

Hai! Korang pernah pakai palazzo? atau teringin nak pakai palazzo? Palazzo memang selesa. Sesuai untuk saiz badan perempuan yang berisi & kurus tinggi. Biasanya saya tengok, palazzo sesuai dipakai oleh perempuan yang mempunyai ketinggian 160cm keatas. 

Saya nak share palazzo yang saya baru beli dari Bani & Co baru-baru ni. Bagi korang yang baru nak cuba pakai palazzo, korang boleh follow instagram <baniandco> Bermacam jenis pakaian yang mereka jual. Palazzo pun ada macam-macam warna. Actually ada 3 jenis rainbow palazzo yang mereka jual, cuma berlainan warna. 


Material: High Quality Chiffon(comes with full lining)
Color: Lime Green
Size: Free Size(s-m) 
Price: RM70 (Free Postage)



Instagram: baniandco

4 comments:

  1. Nina 154. Teringin nk pakai. Tp suami ckp xsesuai. Hukhuk

    ReplyDelete
  2. Cantik lah palazo... Tak nampak cam palazo... Sweet color

    ReplyDelete
  3. kita tinggi 157cm nak pakai palazzo jugak boleh ke? hehe, teringin tapi x pernah cuba. mcm cantik but since i'm too skinny takut orang kata "kau pakai seluar ke, seluar pakai kau?" =_=''

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh kot. Kalau labuh naikkan je palazzo tu. Pedulikan kata-kata negatif org lain :)

      Delete

Thank you for reading