Monday, January 20, 2014

23rd BIRTHDAY CELEBRATION

25 December telah berlalu. Usia saya telah cecah 23 tahun. Baru masuk 23 tahun dah masuk tahun baru. Tak suka tak suka. Tapi tak apa, lambat lagi nak masuk 24. hehehe. Tu yang seronok lahir hujung tahun. So nak tahu macam mana Farah sambut birthday tahun 2013?

Mula-mula sekali Farah diberi kejutan dengan cupcakes yang super comel. Dihiasi kosmetik Mac & Nars. Hehehe. Terkejut tao! Tapi cover muka terkejut dengan pandang cupcakes je. Thank you :)

Hari jadi kali ni sambut di One Utama. Sampai saja di OU, terus lunch Nandos. Nyum nyum.

Sebelum 25 hari bulan saya dah request nak main sofbol & wall climbing tapi kesihatan tak mengizinkan pada hari jadi saya. Saya cuma dibenarkan main sofbol sahaja. Takut pengsan kalau wall climbing. Main di hari lain katanya. hehe.

Next! Habis main sofbol, Farah ke Bangsar pula minum coffee di Artisan Roast. Wajib minum coffee di hari istimewa sendiri. Wah wah macam gitu pun boleh.








Sedikit info untuk korang yang berminat nak main sofbol/baseball di Oune Utama. Korang boleh survey harga di sini.



Dah masuk usia 23 pun. Serius rasa diri ni dah tua. haha! Makin dewasa makin banyak benda nak kena fikir. Habiskan degree, kerja & sebagainya. Tolong doakan yang baik-baik untuk saya ya :) 

11 comments:

  1. coeml2 cupcakes tuu. hehe. nina xpernah dpt kejutan mcm ni dr kawan2. untung farah :)

    ReplyDelete
  2. Serius kiut cuppies tu.... Happy belates bday

    ReplyDelete
  3. happy belated bday :) untung muda-muda dah kerja !! goodluck dear

    ReplyDelete
  4. omeynya cupcake ! btw, happy belated farah hanis yang kite kenal dari keek ! eheheh ;))

    ReplyDelete
  5. waw.. bestnye cupcake tu
    nakkkk
    http://notamanjaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Alololo comel sgt! Happy Birthday lg sekali!

    ReplyDelete

Thank you for reading