Tuesday, January 14, 2014

[EAT & DRINK] BURGERBYTE (GRILLED WITH SOUL)

Hello! Salam Maulidur Rasul buat semua umat Islam :) Kali ni saya nak bawa korang semua ke satu kedai makan yang sangat-sangatlah sedap spagheti carbonara-nya. Menu lain tak taulah, hehe, korang kena pergi & share dengan farah tau!

Where?
No 10-1 Jalan PJU8/3A Bandar Damansara Perdana
47820 Petaling Jaya, Malaysia
(Untuk ketahui outlet Burgerbyte dengan lebih lanjut sila layari Facebook mereka)

Food styles:
Burgers
Italian
Mexican


Ini adalah menu yang disediakan.. Sebelum korang ke sana, korang boleh survey dulu menu di blog Farah.
Baik kan saya? Okay thanks! Sebelum tu, kedai makan yang farah pergi ni, lokasinya di Damansara.


Ini menu untuk rakan-rakan yang suka makan burger. Saya tau, lepas bukak braces nanti, nak makan burger puas-puas. Penatlah tahan nafsu makan burger. Serius, burger dia sedap. Rasa daging burger dia lain macam.




Apa yang special pasal BurgerByte ni, setiap makanan dihidangkan dengan daging burger. Tu yang boleh buat korang kenyang.


Walaupun harga agak mahal, tapi berbaloi sebab sedap. Puas hati & perut pun kenyang. Kalau korang pergi sana, pandai-pandailah pilih menu makan & air. Kalau makan yang berat2, jangan minum jus atau air yang bersusu. Nanti cepat kenyang & tak habis pulak. Tak ke membazir. Kesian makanan tu. hehehe.


PERHATIAN!!!

Mulai sekarang, dari jam 5pm - 7pm, korang boleh dapatkan minuman free di outlet Damnsara Perdana, Bangi & Sentul.
Menu air yang free adalah teh o, teh tarik, milo, milo ais, nescafe, sirap, limau ais dan banyak lagi.
Syarat adalah dengan pembelian meal, korang boleh dapat air free di outlet Burgerbyte.


That's it. Tamatlah cerita makanan saya di BurgerByte. 

Website: http://www.burgerbyte.my
Facebook: www.facebook.com/Burgerbyte
Contact no: 017-305 5261

1 comment:

Thank you for reading