Thursday, January 9, 2014

MY FIRST EXPERIENCE WITH NARS COSMETICS



Holala readers! Nars sudah dibuka secara rasmi di Pavillion Kuala Lumpur pada 15 November 2013 & of coursela pada hari Nars dilancarkan di Malaysia, lepas kerja terus farah pecut ke Pavillion. hehehe. Farah tahu, ramai gadis Malaysia yang memang ada passion terhadap makeup akan gilakan Nars sebelum Nars dilancarkan di Malaysia lagi dan ini kali pertama saya bertentang mata dengan Nars. Maksudnya, ini kali pertama saya beli produk Nars. 

Nak tahu jenis item apa yang saya beli dari Nars? Jom terjah.










-Siberia Sheer Glow Foundation-
&
-Schiap Lipstick-

Farah cuma beli foundation & lipstick. Tak ada bajet beli blush & concealer. Maybe next trip! 




Item: Nars Sheer Glow Foundation in Light 1
Price: RM165


Item: Nars Schiap Lipstick
Price: RM90



Sentuhan dari Nars. Farah gunakan foundation & lipstick dari Nars dengan sebaik mungkin
Full makeup by me
Sedikit demi sedikit belajar makeup diri sendiri


"Opps! Tak ada bajet upah photographer, terpaksa ambil gambar sendiri dengan menggunakan kamera berkualiti rendah" Haha!

Apa yang farah boleh jelaskan disini, farah sangat puas hati dengan effect lipstick dari Nars. Saya akan update review untuk foundation & lipstcik dari Nars. Ini cuma simple update tentang produk yang saya beli sahaja. Hehe.

Location: Level 3, Pavillion
Website: www.narscosmetics.com
Facebook: https://www.facebook.com/narscosmetics

11 comments:

  1. cantiknya warna lipstick farah! ni ke yang farah selalu post selfie kat insta/fb? nampak macam the same color , hehe

    ReplyDelete
  2. I think this color must be the best seller color sbb wiida pun terjatuh cinta ngn color ni. and at the same time, kakak2 kat sebelah pun semua conquer main color tu and plan nk beli. mmg lawa color lipstick ni.

    ReplyDelete
  3. Cantik! Nak tahu lebih mengenai NARS Sheer Glow Foundation. pls.. :)

    ReplyDelete
  4. salam..farah yg foundation tu berapa ml.. btw nama kita pon farah jugak,hahah

    ReplyDelete

Thank you for reading