Monday, March 17, 2014

OOTD: KEEP CALM & WEAR PURPLE


Gaya berani mati sebab berani pakai inner & jeans. Punyalah bersungguh-sungguh diet sampai taknak nampak lebar & tembam, akhirnya berjaya juga and boleh pakai lowcut jeans. Haha. Oh ya, masa ni saya pergi tengok show band Oh Chentaku di The Publika. Siap boleh jumpa Iedil Puta lagi. Whoot whoot. Tema pakaian kali ni purple & rock "rock sangat" Sebab nak tengok show, so kenalah pakai pakaian yang kena dengan keadaan kan.

 







Selesai bergambar & dinner, saya ber-coffee di Wood & Steel buat kali pertama. Hajat di hati nak minum mocha, tapi partner saya memang nak order mocha terpaksa saya order cappucino! Lepas ni teringin nak minum Americano. Please jangan halang, biar saya minum. Kita kena cuba sesuatu yang baru kan? 

Wood & steel ialah kedai coffee 2 tingkat & sangat unik hiasan di dalamnya. Memang kreatif dekorasi kedai coffee ni. Tak berapa ingat sampai sana jam berapa, tapi malam lah & still ramai orang kat tingkat atas & bawah. Cuma pilihan kopi tak berapa banyak sangat. 


Cappucino (RM10)


Mocha (RM10)





Address: 33G, Jalan PJU 5/20E, The Strand, Kota Damansara, Petaling Jaya 47810, Selangor.
Opening hours: 9.30am - 10pm
Instagram: http://instagram.com/woodandsteel
Twitter: http://twitter.com/woodandsteelco
Email: woodandsteelco@gmail.com

3 comments:

  1. hai farah.. first time view your blog terus suka. haha. kita banyak sama. nama sama farah, suka purple. hewhew. salam perkenalan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai fasha :) thanks sbb suka blog kite! hehe

      Delete

Thank you for reading