Tuesday, May 13, 2014

[EAT & DRINK] MANHATTAN FISH MARKET


"The Manhattan FISH MARKET draws its inspiration from the reputable Fulton Fish Market, which was once located below the iconic Brooklyn Bridge. The fish market was known to house a diverse collection of the freshest catch of the day, catering to seafood fin-actics, far and wide."

"Affiliating its reputation as a great place for fine seafood, The Manhattan FISH MARKET is dedicated to serving up a storm with its wide variety of American-style seafood choices, all in a fun and warm casual dining experience that is bound to excite!"

Hello! Welcome back FCM! Kali ni kite serbu The Manhattan Fish Market. Yeah, ada harga promosi dari groupon untuk TMFM yang bernilai RM50 dengan menu yang disediakan. Kat sini ada bermacam-macam menu. Ada set ala carte, set makan untuk 2 orang & etc.. Tapi, menu disediakan dari berbagai jenis pilihan. Antara pilihan yang ada:

Starters                         Soups & Chowders                      Upgrades            
Salads & Sides              Pasta                                            Fried
Poached                        Baked                                          Grilled
Flamed                         Variety Treats                              Wraps 'n Roll
Platters                         Beverages                                     Desserts
Kids                              Take-Home Treats

Jadi, pilihan kami ialah Platters (Manhattan Flaming Seafood Platter) menu untuk dua orang. Sangat cukup! Sangat kenyang!




Set macam ni sangat sesuai untuk couple. Sharing is caring gitu kan. Lagipun kenyang makan berdua. Yang pasti aku yang kena habiskan. Dapat gf kuat makan macam aku ni satu advantage untuk si lelaki. Hahaha.






Udang disaluti cheese. Sedapnya!


Selain dari menu utama, kami juga dihidangkan Single Garlic Herb Mussels & Mesclun Salad.



Single Garlic Herb Mussles (Normal Price: RM10.50)
"Poached mussels in our signature Garlic Herb sauce, served with baguette to soak up the delicious sauce."




Mesclun Salad (Normal Price: RM11.50)
"Bountiful assortment of fresh produce topped with sunflower seeds and cranberries for an extra boost of anti-oxidant, with your choice of Cajun Honey Mustard or Citrus Herb dressing."

Tak tau nak makan kat mana? Jangan risau, korang still boleh cari lokasi yang paling dekat dengan tempat korang, klik sini untuk lokasi http://www.manhattanfishmarket.com/locate-us-my?view=map





Muka kenyang ^_^


Outfit of the day:
Shawl: Unbranded
Shirt: Uniqlo
Palazzo: Bani & Co
Sandal: Jelly Bunny
Bag: Vincci


Gigi arnab. Peace yo

Website: http://www.manhattanfishmarket.com/malaysia.html

1 comment:

  1. setakat ni blom penah try makan ni lgi..tenks for review :-)

    ReplyDelete

Thank you for reading