Friday, January 30, 2015

24th BIRTHDAY CELEBRATION


Finally siap jugak entry ni. Punya lah ambil masa yang lama nak siapkan entry ni sebab terlampau excited update pasal Krabi. Haha. Maka dengan ini genaplah usia saya yang ke 24 tahun pada hari krismas yang lalu. Macam biasa setiap kali birthday mesti celebrate dengan orang yang sama(ehem ehem). Tapi sambut sampai petang jela sebab malam nak luangkan masa dengan family pulak. Thank you atas setiap ucapan & doa dari kalian.







Makan-makan di Chili's


Menu: Tostada Chips


Menu: Lamb Shoulder (Mashed potato disaluti cheese, daging separuh masak & sayur carrot dan kacang panjang)


Menu: Cheddar Oldtimer




Perangai buruk aku, makanan bf pun aku habiskan. Muahahahah!


Lepas lunch di Chili's, makan dessert pula di Magnum Cafe. Panjang sangat orang beratur. 
Harga satu magnum RM9.90.
Boleh pilih nak letak topping apa (maximum 3 topping)












 Apakah ini? Ramai teka aku dapat iphone 6. Alhamdulillah, memang aku dah dapat iphone 6 tapi ni bukan hadiah iphone 6 tapi Urban Decay Naked 3. Woot woot wishlist 2104 dah tercapai. Thank you abam Hafiz :D 

4 comments:

  1. Happy Belated Birthday, Farah! :) Bestnya birthday dapat Naked 3 palette. Kena request tutorial ni, hehe. :D
    ieyra | babysoulz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Ieyra. InsyaAllah ade masa fara buat tutorial :)

      Delete
  2. Happy belated birthday to you! bestnya dpt UD Naked 3. :)

    ReplyDelete

Thank you for reading