Thursday, February 12, 2015

[EAT & DRINK] KYOCHON CHICKEN MALAYSIA


Selain dari game, aku dengan boyfriend juga suka cuba bermacam-macam jenis makanan. Bab belanja ikut kehendak kami. Kadang-kadang dia belanja, kadang-kadang juga aku belanja. Masing-masing dah kerja, jadi bila aku ada duit lebih & rasa nak makan something, aku belanja la. Begitu juga dengan boyfriend.

Tapi di kyochon, boyfriend yang belanja.. hehe :P Kenapa Kyochon? Sebab boyfriend minat Lee Min Ho. Haha gurau gurau. Lee Min Ho adalah duta Kyochon. Kalau korang makan kat sana memang akan nampak Lee Min Ho di skrin tv Kyochon. Sorry Lee Min Ho, iolss lagi minat Rain & Kim Woo Bin. hehe

Kalau korang suka makan makanan Korea, silalah rasa ayam korea kat sini. Aku memang suka makan makanan Korea, ayam dorang memang sedap kot. Tapi pedas kalau korang order yang pedas punya. Masa ni kami order yang spicy so memang meleleh air mata. Ada berbagai-bagai jenis perisa, korang boleh tengok kat website. Teringin nak rasa perisa madu, maybe next time.

Website

Pasal harga menu, sorry guys.. aku memang langsung tak ingat & resit menu pun entah hilang ke mana. TAPI, kat website ada info pasal harga so korang boleh rujuk kat sana.


Menu: RED SERIES (Wingette & Drumette)




Ada Lee Min Ho kat belakang. Sila perhatikan betul-betul.








Rice cake soup with chicken.
Rice cake memang favourite aku dari dulu. Kalau tengok drama Korea yang ada part makan rice cake tu, memang meleleh air liur.




No comments:

Post a Comment

Thank you for reading