Wednesday, February 11, 2015

[EVENT] JUMP STREET TRAMPOLINE PARK, PJ




Ada tak couple kat luar sana yang tiap kali pergi dating suka cuba benda-benda baru? Yeaayy sep! My boyfriend pantang dengar/tengok kalau negara kita ada game baru & macam best je kalau try. Kalau sebelum ni korang pernah baca entry aku pasal game macam meeple, skytrex & sebagainya, tu semua cadangan dari boyfriend. Benda-benda macam ni jela yang minat kitorang sama. Hobi lain tak boleh masuk. hehe.

So, kali ni kami ke Jumpstreet Asia di Petaling Jaya. Masa ni kami pergi masa cuti hari selangor, so aku apply cuti memandangkan aku kerja di KL.

PERHATIAN: Sila pakai baju sukan sebab nanti bila korang lompat-lompat, peluh banyak keluar. Jangan ingat lompat tu lompat biasa ye. Sudah cuba baru tahu.





INFO
Peak jump fees: RM25
Socks: RM4.50
Contact: 03-7969 1051
Email: info@jumpstreetasia.com

Website

-Wajib beli stokin yang disediakan. Boleh bawa untuk next visit-
-Perlu book dahulu di website-


Our Park is a world-class facility that includes:

Main Court, nearly 10,000 sq ft of interconnected trampolines
Two DodgeBall courts
Foam Pit with four launching lanes
Slam Dunk with three trampoline basketball lanes
The Cage – a Kids Only Court
High Performance area featuring six Olympic-spec trampolines
Three vertical running Walls of different height
Giant Air Bag
Party Rooms
JumpCafe









Chocolate blended, SEDAP!




Ada sebarang cadangan tempat-tempat yang best? Sila tinggalkan komen di bawah.

2 comments:

Thank you for reading