Tuesday, February 10, 2015

MY WATCH COLLECTION 2015



Fossil & Esprit adalah antara jenama jam yang paling digemari. Kalau korang tengok, jam aku macam jam casual kan? Sejak zaman sekolah suka jam jenis stainless stail. Sekarang dah kerja lagi suka jam casual, lagi-lagi kalau warna gold. Macam ala-ala wanita berkerjaya gitu. Setiap kali keluar rumah mesti nak pakai jam, pergi kerja pun wajib pakai jam kalau tak rasa tak selesa. Tapi bila buat kerja kat office, aku mesti bukak jam sebab rasa tak selesa bila menaip guna keyboard. FYI, aku pakai jam di tangan kanan sebab kidal. Belum ada lagi jam yang sesuai untuk dipakai semasa bersukan. Aku dah ada target nak beli baby-G. Warna apa? Tungguuuu..

Paling penting, jam-jam diatas dibeli secara sendirian berhad.



1) Brand: FOSSIL
    Model: ES3500 Stella Multifunction Stainless
    Colour: Rose Gold
    Price: RM700++ (tak ingat harga)

2) Brand: ESPRIT
    Model: ES106542003
    Colour: Rose gold & white
    Price: RM499

3) Brand: FOSSIL
    Model: ES3504 Trhee Hand Stainless Steel
    Colour: Silver & Pink Virginia
    Price: RM439




1 comment:

  1. cantiknya.. brand fossil mmg cantik2. minat jugak jam mcm ni.. tgh kumpul wet nak beli brand seiko sebijik memandang hrga dia agak hurm... agk la.. hurm.. whateva! singgag sini sat. jemput singgah blog Za klau rajin. http://zasplace.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you for reading