Tuesday, April 5, 2016

[EVENT] MAH SING ANNUAL DINNER 2016 - BOLLYWOOD THEME







Balik dari Seoul terus kejar balik rumah bersiap untuk ke annual dinner Mah Sing yang diadakan di Hotel Majestic Kuala Lumpur. Ini kali pertama memakai sari depan orang ramai. Tak berapa buat persediaan pun untuk annual dinner sebab busy dengan trip ke Korea. Tapi kami, staff mah sing enjoy dengan setiap persembahan dari staff mah sing yang lain. Lagi-lagi tema bollywood, semua ada mood nak menari.

Makanan kali ni lagi sedap dari dinner yang lepas. Sayangnya, kena balik awal sebab badan tak berapa nak sihat. Esok tu terus demam & batuk-batuk. Paling penting, satu lucky draw pun tak dapat (seperti biasa). Hik.







Ni je yang sempat bergambar. Bila dah masuk dewan, dah tak larat nak bergambar kat luar lagi.
-Makeup, tudung, sari & aksesori semua tajaan sendiri-



No comments:

Post a Comment

Thank you for reading